"Maak Contact vanuit je Hart & Creëer daarmee een Goede Start"

- Ditta van Vark-Beun

Vul de checklist vrijblijvend in & Verken of de Creëer Continuïteit in Contacten & Cliënten Pilot wat voor jou is

Vul uiterlijk 11-11 de checklist in
​&
verken of jij de juiste deelnemer bent voor deze pilot
​​

Het begint vandaag!

Ik zeg wel eens, je ziel heeft aan de poort gestaan met het verzoek: "stuur mij, stuur mij"!

Wat bedoel ik daarmee? Ik denk dat jij hier in deze wereld wat te brengen hebt. Dat je een bijdrage te leveren hebt om mensen die nu zoekende zijn te ondersteunen. Al jouw ervaringen zijn juist in deze tijd van onrust en waarin mensen voelen dat er wat anders mogelijk is, heel waardevol. Jij hebt er een rugzak of beter gezegd een schatkist mee gevuld.

Voelt het voor jou inderdaad dat je je schatkist vol hebt geladen met ervaringen?
Is het tijd je bijdrage te leveren of een grotere bijdrage te leveren? Het begint allemaal vandaag.

Als je ergens voelt dat hard werken aan je website, naamsbekendheid opbouwen, blogs schrijven, noem het maar op, toch niet echt werkt. Als je wel iemand bent die makkelijk een praatje met een ander maakt, vul dan deze checklist in. Zeker als je al wel coachees hebt gehad en je je afvraagt hoe je er een gezonde praktijk van maakt, geeft alleen het invullen van deze checklist je al de nodige inzichten.

Binnenkort openen de deuren voor het nieuwste Coach Krijgt Klanten Programma en ik vermoed dat deze pilot jou die contacten en cliënten gaat brengen op een manier die bij jou past. Dankzij persoonlijke aandacht, iets waar je goed in bent.

Creëer Continuïteit in Contacten én Cliënten - een nieuwe Coach Krijgt Klanten Pilot

In dit nieuwe programma gaat het allemaal over de Kracht van Aandacht. Over het persoonlijke contact (wat ook heus via social media en email kan). Over het creëren van contacten en cliënten op een manier die jou past. Niet over het maken van websites en het schrijven van blogs, wat je vaak te weinig klanten brengt en toch veel tijd van je vraagt. Het gaat ook niet over het zenden. Nee, we hebben het echt over contact, de interactie met een persoon.

Het mooie van al mijn nieuwe programma's is dat ik het als pilot start. Net als dat elke cabaretier zijn nieuwe show als Try out tegen een gereduceerd tarief begint. Dit keer wil ik deze pilot anders op zetten dan eerdere pilots die ik heb gedaan. Ik wil iets nieuws testen met deze pilot.

Deze pilot is er namelijk heel specifiek op gericht dat je tijdens het programma je investering dubbel en dwars terugverdient. Je hebt vaak al veel geïnvesteerd. In opleidingen. In andere programma's wellicht. Nu gaat het er om dat je die investeringen kunt verzilveren. De pilot in deze opzet is daarom ook niet voor iedereen. 

Ik start met díe coaches die er helemaal klaar voor zijn. Die de nodige ervaringen hebben opgedaan en dat nu willen delen. Klaar voor datgene waarvoor hun Ziel heeft ingetekend, een bijdrage leveren aan het mooier maken van deze wereld.  

Ben jij er klaar voor?

Ga hier meteen naar de checklist en ontdek waar je staat en welke potentie jij hebt om komend half jaar continuïteit te creëren in contacten én cliënten en daarmee deze investering en alle andere investeringen in opleidingen eindelijk te gaan verzilveren.


Wat omvat deze Coach Krijgt Klanten pilot?

1.
Live Kick Start Live Dag - Leer de nuances die er zijn bij elk contactmoment dat je hebt?

Tijdens deze dag leer je de eenvoud van het Creëer Continuïteit in Cliënten 'Spel'.
Welke 'honken' zijn er voordat je, net als bij honkbal, over de 'thuisplaat' (de spreekwoordelijke drempel) komt.
Hoe kun je hetgeen je allang in een andere omgeving doet, op natuurlijk wijze ook doen bij het maken van 'zakelijk' contact.
Wat is daarbij de Kracht van Aandacht en hoe helpt je dat in het creëren van een stroom van cliënten.

2.
Online video training - Leer de nuance van een Inspirerend Commitment Gesprek

Ter ondersteuning krijg je toegang tot een overzichtelijke Video Training met stap voor stap video's, waarin je het verschil leert tussen overtuigen en inspireren. Je zult zien dat je deze kwaliteit van nature al inzet, dankzij jouw coachingsvaardigheden, waarin je weet hoe krachtig vragenstellen is. Vergelijk het met een klant die met hulp van jouw coaching gecommiteerd een besluit neemt over zijn verlangen, wens of droom. Juist door heel dicht bij jezelf te blijven en op een coachende manier help je de ander inzichtelijk maken hoe hij de eerste stap richting zijn droom kan zetten. 

3.
6 MasterMind Zoom Verdiep & Versnel Sessies

Van Weten naar Willen, komt Kunnen en Doen. Na de Kick Start dag ga je lekker aan de slag. De 6 mastermind zoom sessies zorgen voor verdieping & versnelling. We zoomen in op de finesses van het spel, de nuances van elk contactmoment en juist door de praktijkervaringen, inzichten en ervaringen van andere deelnemers krijg je weer inspiratie en ideeën die de basis vormen van contacten en cliënten creëren.

4.
Besloten Community

De intelligentie zit in de groep. Juist met elkaar kom je tot inzichten waar je alleen vaak niet op komt. Deze besloten online omgeving geeft je als het ware een mooie rivierbedding, waarin jij als rivier lekker kan stromen.
Voorkom dat je ergens vastloopt of met een vraag blijft zitten. In deze omgeving kun je met je vragen en ideeën terecht en daardoor blijf je in beweging.

5.
Persoonlijke coachgesprekken met Ditta

Gedurende het programma kun je samen met Ditta 3 coachgesprekken van een uur inplannen. Deze zijn een-op-een. Samen zoom je met Ditta in op jouw persoonlijke volgende stap. Ik gun je dat je jouw eigenheid vindt in het creëren van een stroom van contacten & cliënten. De basis hiervoor leggen we tijdens deze gesprekken. Wie ben jij en wie wil je zijn als coach en eigenaar van je coachpraktijk.

Wat is de investering in deze Pilot?

Ik start deze pilot, net als een Cabaretier een aantal try outs organiseert tegen gereduceerd tarief om zijn nieuwe show uit te proberen.

Deze Pilot, of deze try out, start ik met maximaal 12 deelnemers (2 groepen van maximaal 6 deelnemers)
Net als met de try out kan dat nu tegen een speciaal gereduceerd pilot tarief.
Het pilot tarief is tijdelijk extra speciaal, omdat mijn bedrijf 11 jaar bestaat.


UPDATE de eerste groep is inmiddels vol! Er zijn nog 3 plekken beschikbaar in de tweede groep.

Wat gaat de prijs zijn van het programma ná de pilot?
Na de pilot zal de opzet van dit programma passen naast de twee alternatieve manieren om met mij samen te werken. Het verschil zit 'm in de intensiteit en duur van het traject.

In die context zal dit programma, dus ná de pilot, straks €3000,- exclusief BTW zijn.
De introductie of pilot prijs bedraagt  €2222,- als je de investering in een keer voldoet, eventueel is de investering ook in termijnen te voldoen.

Waarom deze mooie getallen? Dit jaar bestaat mijn bedrijf 11 jaar. Ook zie ik heel vaak 22:22 of 11:11 in allerlei samenstellingen en op allerlei plaatsen.  Daarbij staat 11 voor het intuïtieve en het geeft je toegang tot het onderbewuste.  Het getal 22 staat voor het voortzetten van veranderingen en een nieuwe wereld creëren. Precies iets wat nu bij deze tijd aansluit. Ik gun je dat je dicht bij jezelf leert te blijven en vanuit Ease continuïteit in contacten, en daarmee continuïteit in cliënten krijgt en dat je daarmee net als ik en al mijn klanten van deze wereld een mooiere plek helpt creëeren!


De Pilot is helaas niet voor iedereen geschikt

Je kunt appeltjes niet rijp kijken
Ik heb gemerkt dat je de spreekwoordelijke 'appeltjes' niet rijp kunt kijken. Ik zie vaak de potentie van wat het appeltje aan de boom kan worden. Toch is het de boom, die samen met het appeltje én de juiste hoeveelheid zon, water, aandacht en bescherming voor dat mooie appeltje kunnen zorgen. Dit houdt in dat sommige coaches op dit moment nog niet helemaal rijp zijn om die bijdrage te gaan leveren aan de wereld.

Niet Kiezen kost veel meer dan wel Kiezen
Ik zeg altijd twee dingen "Niet kiezen kost veel meer dan wel kiezen". Dus als je voelt dat:

1. het tijd is de wereld mooier te maken via jouw coaching; 
2. je graag jouw uitgaven in opleidingen wilt verzilveren; 
3. je merkt dat het harde werken aan websites, blogs, email marketing je niet voldoende of goed betalende klanten brengt.

Besef dan dat niet kiezen veel meer kost dan wel kiezen. In deze tijd van verandering en bewustwording zijn veel mensen op zoek naar een coach. Naar mensen zoals jij. Hak een knoop door en vul de checklist in, dan kijken we samen of jij grote kans maakt om tijdens de pilot de investering al terug te verdienen.

Er is een tijd voor alles
Tegelijkertijd zeg ik ook "er is een tijd voor alles". Dat geldt voor die coaches die nog net als het appeltje wat verder mogen rijpen. Wat dat dan ook mag zijn voor jou. Voor de een is dat een opleiding afmaken. Voor de ander zijn het privé zaken die aandacht vragen. Dat is allemaal prima. Het kan én-én, veel van mijn klanten laten dat zien. Jij voelt en weet of deze pilot nu past of niet.

Herken jij je in het hart?
Mensen voor wie deze pilot geschikt is én die bij mij passen zijn de gevoelige intuïtieve denkers & doeners onder ons. Het zijn die mensen die een uitdaging niet meer schuwen. Doordat je in je leven al de nodige uitdagingen, worstelingen en/of frustraties hebt overwonnen.

Mensen die snappen dat voorbij de comfort zonde (euh zone moet ik schrijven) de mooiste dingen gebeuren. Die ook graag door te doen en te durven leren. Die open staan voor feedback en aangereikte inzichten, en opgedane inzichten gelijk uitproberen. Dat zijn mensen die passen bij deze pilot.

Nieuwsgierig naar ervaringen van deelnemers aan een traject bij Ditta?

Een van de deelnemers aan de eerste groep zei toen ze volmondig ja zei tegen dit programma:  "ik wil het niet alleen doen, jij weet uit ervaring hoe ik continuïteit in klanten kan krijgen, dat spreekt me aan. Alleen doen kan ook alleen is toch anders dan met iemand die je de juiste ins en outs geeft".