Moeiteloos Meer Mensen in je Praktijk Gesprek

Ontvang jóuw stappenplan naar Moeiteloos Meer Mensen in je Praktijk

Weet je dat juist coaches het in zich hebben om veel klanten te krijgen? Zij hebben de juiste vaardigheden al op zak! Het is ons alleen nooit geleerd om ze ook al in te zetten als je iemand net leert kennen. Je wilt immens prikkelen en geen verkooppraatje er van maken.

Het vraagt  niet veel om je vaardigheden ook in te zetten bij het moeiteloos krijgen van meer mensen in je praktijk.  

Zie je in het woud van mogelijkheden het bos soms niet meer? Vraag je je af..

  • …Hoe je dicht bij jezelf kan blijven?
  • …Hoe je jou mensen het beste kan bereiken
  • …Hoe pak je betere balans krijgt in de tijd die je in marketing stopt en wat het je oplevert?
  • …En wil je weten welke valkuilen er zijn en hoe die te vermijden?

Ik zoom hier graag met je op in.
Meld je nu aan voor het ‘Moeiteloos Meer Mensen in je Praktijk Gesprek’.

Ter voorbereiding

Ter voorbereiding op het gesprek ontvang je van mij het Creëer Inzicht in je Bestemming Formulier. Wat de deelnemers aan dit gesprek op zich zelf al als heel waardevol ervaren.
Het formulier geeft jou en mij inzicht en een goede context voor het gesprek zodat we maximaal kunnen inzoomen op wat jíj nodig hebt.

Tijdens het Moeiteloos Meer Mensen in je Praktijk- gesprek van 60-90 minuten

  • Krijg je een ervaren blik op jouw praktijk en de kansen die er voor je zijn
  • Stellen we vast waar je nu staat en wat er voor jou nodig is om je praktijk een gedegen fundament te geven zodat je het kunt uitbouwen
  • Krijg je volop inspiratie en ideeën hoe je je volledige inkomsten met je praktijk kunt verdienen
  • We staan ook stil  bij welke stappen en vaardigheden er nodig zijn zodat ook jij moeiteloos  meer mensen in je praktijk zult aantrekken 
  •  Zodat je kan doen wat je het liefste doet, jouw klanten coachen.

Voor mij is persoonlijke aandacht en wat jóu past heel belangrijk. Ik doe geen dingen die niks opleveren. Plus ik weet dat er geen blauwdruk is voor iedereen. Ik wil dat mensen zoals jij en ik dingen kunnen doorgen. Daar ligt mijn passie en ik ook jouw passie. Ik bied daarin optimale begeleiding. Die garantie geef ik je.

Nog een dingetje

Ik houd van warmte en niet van kil samenwerken. Daarbij horen ook de kleine dingetjes die ook belangrijk zijn om uit te spreken. Voor een dergelijk gesprek reken ik normaal gesproken €198,- Ik bied het je nu gratis aan. Het is dan wel gratis maar niet vrijblijvend.  Het is voor jou een heerlijk moment om voor jezelf en je praktijk  helderheid te krijgen over de volgende stap.

Ik stel het daarom op prijs als alleen mensen die diep in zich die missie en passie voelen. Die graag die handvatten krijgen om hun coachpraktijk te laten groeien. En ja in een sporadisch geval is iemand niet komen opdagen. In die situaties zie ik mij genoodzaakt dit bedrag wel in rekening te moeten brengen.

Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent.  En ga graag met mensen zoals jij die die missie voelen in gesprek.
Genoeg gezegd. Tijd om te laten weten wie je bent en je via onderstaande vragen aan te melden voor het Moeiteloos Meer Mensen in je praktijk gesprek!

Dank voor al je openhartige antwoorden. Klik op verzenden om je aanvraag voor het Gratis Verkennende Gesprek in te dienen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met je op.

Copyright © Coach Krijgt Klanten een initatief van De WaterSpiegel | Fellowshiplaan 23 2631 ML Nootdorp | KvK Haaglanden 27285758 |