VIP-dag Heldere Aanbod en Inkomsten Creator

In jouw kennis en ervaring ligt een Helder Aanbod verscholen
waar je klanten graag ja tegen zeggen!

Een inspirerende dag voor jou als ambitieuze coach, die veel meer klanten wil helpen,
al een tijd enorm hard werkt, maar merkt dat het nog té weinig oplevert.

Ik ben Ditta van Vark-Beun, ik nodig je van harte uit voor deze inspirerende dag waarin we een basis creëren voor een succesvolle coachpraktijk.
Met een Helder Aanbod leg je een stevig fundament voor je coachpraktijk en heb je een bron van inspiratie gecreëerd van waaruit je een blog kunt schrijven, een video kunt opnemen, een module kunt maken etc. etc.

Hmm eerlijk is eerlijk, je voelt en weet dat wat je aan uren in je praktijk stopt
niet helemaal klopt met wat het je oplevert

Herken je jezelf in onderstaande situaties?

 • Je bent ambitieus en werkt het liefst met meer mensen dan je nu doet
 • Je zou in de tijd die je nu in marketing stopt ook met ideale klanten willen werken
 • Het voelt wat wankel, je weet dat het er in zit maar het lijkt soms of je wegzakt in het moeras
 • Je wil (nóg) meer impact met je coachingsvaardigheden en je praktijk
 • Plus je hebt het in je om als Dé Expert gezien te worden
 • Als doorzetter weet je dat je er wel komt, het is net dat ontbrekende stukje inzicht dat je nodig hebt om je fundament te verstevigen

Van expertise en ervaring naar Dé Expert op jouw kennisgebied

Ik weet dat jij antwoorden hebt op vragen, waar anderen naar op zoek zijn.
Ook vermoed ik dat je zelf de nodige tegenslagen en teleurstellingen mee hebt gemaakt. Jouw interne TomTom en je doorzettingsvermogen maken dat je steeds een weg gevonden hebt. Niet iedereen heeft door hoe waardevol dat is.

Het is juist ontzettend mooi, dat jij jouw pad zo bewandeld hebt. Ik zal je vertellen waarom. Jouw pad is het pad voor jouw klanten. Jouw antwoorden zijn de oplossingen waar jouw klanten naar op zoek zijn. In de ogen van jouw publiek ben jij Dé Expert. Zelfs al ben je gisteren pas begonnen met je coachpraktijk.

Het maakt níet uit hoe lang je al een praktijk hebt. De ervaring die je hebt bepaalt dat je mensen die die ervaring nog niet hebben kunt helpen!

Er zijn wel twee voorwaarden:

1.   Je weet jouw kennis, ervaring, antwoorden en know how uit jouw hoofd te halen.

2.   ​Je doet dat op zo’n manier dat het toegankelijk is voor jouw doelgroep, waardoor deze mensen met jouw
      lessen en inzichten aan de slag kunnen, zodat ook zij die resultaten boeken waarvan jij weet dat het
      haalbaar is!

Welkom op de Heldere Aanbod en Inkomsten Creator VIP-dag
Een hele dag exclusief aan tafel met Ditta van Vark-Beun

Zit jouw kennis en ervaring nog te veel in je hoofd én is je aanbod niet helder (genoeg). Spreek je daarbij niet de taal van jouw klanten? Dan is het lastig voor je klant om ja te zeggen. De praktijk leert dat ze dan nee zeggen of met allerlei argumenten komen waarom het nu niet uitkomt om met je in zee te gaan.

Ik heb jaren bij KPN Mobiel als productontwikkelaar gewerkt.
Mijn klanten zeggen vaak “Ditta wat knap hoe je dit aanbod toch zo weer uit je mouw schudt“.

Juist door samen te puzzelen creëer je Jouw Unieke Systeem, waardoor je een duidelijk fundament hebt van waaruit je praktijk kan groeien en mooier nog er een fundament ontstaat voor meerdere inkomstenbronnen.

Wellicht heb je wel eens ervaren dat je met iemand ergens over praat, die persoon je triggert en dat daardoor de ideeën gaan stromen. Dat je daardoor verder komt dan wanneer je je alleen over dat onderwerp blijft buigen.

Zo is het ook met je aanbod. Als je het gevoel hebt dat je aanbod mogelijk de bottleneck is waarom je onvoldoende gecommitteerde klanten hebt? Ga dan met mij aan de slag. Ik zorg samen met jou dat hét belangrijkste onderdeel van je bedrijf vorm en inhoud krijgt. Het creëren van een Helder Aanbod zorgt ervoor dat je klanten meteen ja zeggen.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze VIP-dag:

 • Krijg je helder wat jouw publiek, jouw gesprekspartner nodig heeft
 • Leer je de taal van jouw doelgroep spreken. Hierdoor kun je met gemak uitleggen waarom jíj ze het beste kunt ondersteunen
 • Leer je de beste manier om je coaching te verwoorden zodat je de snaar raakt
 • Ontdek je hoe je maximaal impact hebt op wat je gesprekspartner wil realiseren
 • Gaan we de kennis en ervaring die in je hoofd zit omzetten in concrete resultaten voor jouw klant
 • Weet je aan de hand van duidelijke handvatten jouw coaching zo te structureren waardoor je maximaal resultaat behaalt voor je klant
 • En leg je voor jou een basis voor meer continuïteit in inkomsten, meer gecommitteerde klanten en houd je meer tijd over om die leuke dingen met je klanten te doen waar je al zo lang van droomt

Aan het eind van de dag heb je een basis voor jouw Heldere Aanbod wat hét fundament vormt voor de doorgroei van je coachpraktijk.

Een goede voorbereiding…

Eén tot twee weken voordat wij aan de slag gaan, stuur ik je een voorbereidingsopdracht. Door die opdracht te maken, krijg je een aantal belangrijke zaken op een rijtje. Zo kunnen we tijdens de VIP-dag direct aan het werk en halen we het maximale uit deze dag.

De dag zelf word je op en top verzorgd met hapjes, drankjes, een lekkere lunch… hard werken gaat dan heel gemakkelijk

En dan?

Dan laat ik je nog niet helemaal alleen. Na de VIP-dag plannen we nog een voortgangsgesprek. Voor jou een mooie stok achter de deur. Alles kan ook even inzinken. In dat gesprek is volop ruimte voor vragen en krijg je mijn tips en feedback, zodat we zeker weten dat jij een stevige basis hebt voor je coachingspraktijk.

Het is ook voor jou tijd
om een onuitputtelijke bron van inspiratie te hebben

Dit zijn enkele voorbeelden van wat mijn klanten hebben uitgewerkt

Karin Sluyzer heeft voor Young Professionals het Helder in je Hoofd gesprek plus de R.E.L.A.X. Katalysator uitgewerkt. Vaak zijn deze mensen zo druk dat ze niet aan zichzelf toekomen. Haar katalysator geeft deze doelgroep duidelijke handvatten om keuzes te maken vanuit het hart en vooral Relaxt door het leven te gaan. Hiermee kom je of uit een quarter life crisis of voorkom je dat je er in verzeild raakt.

Nettie van de Kruk kent maar al te goed de stress bij zelfstandigen, die ontstaat bij het doen van de BTW aangifte en het op orde maken van de administratie voor de jaarlijkse inkomstenbelasting. Met haar Blauwdruk van Bon naar BTW en Framework voor Fluitend naar de Fiscus- pakket neemt ze deze stress bij de zelfstandige weg. Hierdoor kunnen ze doen waar ze goed in zijn. Nettie heeft een prettige en betrouwbare werkwijze ontwikkeld. Met haar heldere aanbod kan ze met gemak aan zelfstandigen vertellen wat ze voor hen kan betekenen als het gaat om het voeren en verwerken van hun administratie.

Carola Millenaar werkt onder andere met docenten muziek. Zij creëerde voor deze doelgroep, die het lastig vindt om haar pupillen gemotiveerd te houden, verschillende modules. Bij haar klanten zet ze nu modules als Helder Les Instructie Generator, De Leerstijl en Technieken Activator en Improviseer Formule met succes in.

Judith Kruize wil met hartzaken haar klanten inspireren om beter hun grenzen te kennen en vooral te bewaken. Tijdens de VIP-dag is de basis gelegd voor de Wees je Eigen B.A.K.E.N Methode. Judith’s klanten kunnen dankzij deze methode voor zichzelf kiezen en weer meer plezier ervaren in het leven. Zodat ze zonder angst meer rust in hun leven krijgen.

En dan?

Deze VIP-dag vertaalt wat in jouw hoofd en in je systeem zit naar een concreet en tastbaar aanbod. Een VIP-dag die zichzelf terugverdient, omdat je klanten meteen snappen wat jij voor ze kan doen en daarom graag met je werken.

Het gesprek tussen hart en hoofd

Dan is er altijd het gesprek tussen hart en hoofd. Mogelijk ben jij je hier bewust van. Je hoofd zegt “ik kan dat zelf wel, komt goed“. Dat is natuurlijk waar want je bent een doorzetter. De praktijk laat alleen zien dat het wel langer duurt als je het zelf blijft doen. Je hart zegt, vermoed ik, “hmm misschien goed om te doen. Om dat fundament en de onuitputtelijke bron van inspiratie samen te maken. Samen is echt leuk.”

Ik werk veel met intuïtieve ambitieuze coaches. Vandaar mijn vraag aan jou als intuïtieve ambitieuze coach:
”Wat zegt je hart je? Is deze dag de stap voor jou en je praktijk?”
Luister naar je hart en ga net als Karin, Nettie, Carola en Judith met mij samen aan de slag.

Verkennen of dit is wat jou het fundament geeft wat je praktijk nodig heeft?

Wil je meer weten over wat deze dag voor jou kan betekenen?

Meld je aan voor een verkennend gesprek.

Resultaatgerichtheid is voor mij belangrijk. Ik wil dat mijn klanten goede resultaten behalen. Jouw succes is mijn succes.

We gaan na of jij uit het juiste hout gesneden bent en iets bijzonders te brengen hebt. Dit gesprek geeft jou en ons een mooie manier om te verkennen of jij de juiste ingrediënten al hebt om tot een Helder Aanbod te komen. Optimale begeleiding daarin is bij mij geen uitzondering. Die garantie heb je.

Klik op onderstaande button om een gesprek aan te vragen.

Op jouw positieve bijdrage aan deze wereld!

PS Bij twijfel zeg ik: luister naar je hart, schakel dat hoofd gewoon eens uit.
     Je brein weet vaak niet wat het niet weet. Je hart wel, die heeft alle antwoorden!

Copyright © Coach Krijgt Klanten een initatief van De WaterSpiegel | Fellowshiplaan 23 2631 ML Nootdorp | KvK Haaglanden 27285758 |