Ik ben dankbaar met jou als klant
jij bent heel speciaal

Uit dankbaarheid voor jou heb ik iets speciaal voor jou:
Twee mogelijkheden tot extra verdieping en versnelling in het creëren van continuïteit van contacten & cliënten

1: Live Master Mind Klanten Dagen

Elke kwartaal organiseer ik voor mijn klanten een Live Master Mind dag
De eerst volgende livedag staat gepland op donderdag 23 november 2017 en zal plaatsvinden in het Campanile Hotel in Delft aan de rand van het Delftse Hout.
Ik zal binnenkort hier ook de data voor 2018 vermelden.

De Livedagen zijn inmiddels zo opgezet dat de dag precies inspeelt op jouw volgende stap.
Mijn programma's starten ook niet persé meer in groepsverband. Iedereen die nu klant bij mij is is op zijn eigen moment gestart. De deelnemers aan deze livedagen zijn dan ook altijd leuk afwisselend.

Elke dag stem ik qua inhoud af op de aanwezigen.
Op hoofdlijnen speel ik in op twee hoofdthema's

 • De energetische kant van ondernemerschap 
  Hoe jij meer en meer die vuurtoren kan zijn voor jouw klanten
  Zo hebben we in september de 7 energetische principes rondom sales besproken

 • De praktische invulling
  Hoe zorg je voor de contouren voor het creëeren van een praktijk die bij jou past
  Ik ga hier altjd een spade dieper in op thema's die in het Coach Krijgt Klanten Programma aan de orde komen.
  Denk bijvoorbeeld aan de psychologie van een klant voor hij besluit deel te nemen. Het spreken voor een groep, waar leg je de accenten. 

Alle livedagen zijn er zoals je van mij gewend bent heel praktisch met oefeningen onderling ruimte voor reflectie en wat ik noem Master Mind momenten waarin je jouw vraagstuk bespreekt met de andere deelnemers.

In het kader van het 11 jarig bestaan en vanuit dankbaarheid voor jou als mijn klant is je bijdrage om in in november en/of in 2018 deel te nemen aan een livedag slechts €111,- excl. btw

2: Creëer Continuïteit in Contacten & Cliënten Programma

In de 11 jaar dat ik nu mijn coachpraktijk heb zie ik een groot verschil met de eerste 5 jaar. Nu zie je veel focus op het optimaliseren van je website, het online opbouwen van naamsbekendheid, blogs schrijven, noem het maar op.  De eerste 5 jaar was dat nog niet zo prominent en ging het toch meer over het persoonlijke contact. Ik heb zelf gemerkt en hoor ook van veel mensen dat de aandacht naar deze ondersteunende marketing zaken minder en minder werkt.  Je hebt daar van mij vast wat over gelezen in mijn mailtjes.

Terwijl veel mensen enorm behoefte hebben aan die persoonlijke aandacht
Juist als je niet bewust bezig bent met klanten krijgen en wel oog hebt voor dat praatje wat je bij een verjaardag maakt, leg je een mooie basis. Met die oprechte interesse voor de ander zijn situatie begint het. Dat is iets waar jij heel goed in bent.
In mijn nieuwste programma  leg ik hier het accent.

De Kracht van Continuïteit in Aandacht
In dit nieuwe programma gaat het allemaal over de Kracht van Aandacht en de continuïteit in het leggen en onderhouden van contacten. 

Dit nieuwe programma is heel specifiek erop gericht dat je tijdens het programma contacten & daarmee clienten creëert.  Samen zorgen we voor een boost in het durven doen en ontdekken welke manieren van contacten leggen er zijn en welke nuances er zijn als je contacten onderhoud over de tijd heen.  De klanten die dit jaar dit 'spel' hebben gespeeld, hebben als resultaat nu de klanten waar ze zo van droomden.  

Ook jou als klant wil ik in de gelegenheid stellen om gefocust samen contacten & clienten te creëeren zodat je in 2018 al een mooie start maakt.

Een hele bijzonder prijs voor jou als klant

Speciaal als dank voor jou als zijnde mijn klant heb ik voor nu en voor volgend jaar een mooie deelname prijs.
Het is daarbij goed te weten dat groepen niet groter zullen zijn dan 6.
Dat er volop aandacht is voor jou (meer over wat het omvat lees je hieronder)

Dit programma start nu als pilot en zal straks beschikbaar zijn voor €3000,- exclusief BTW.
De bijdrage nu én ook volgend jaar zal voor jou  €1111,- exclusief BTW zijn.

Mijn dubbel verjaardagscadeau voor jou. Omdat ik nu 47 ben geworden en omdat mijn bedrijf 11 jaar bestaat.

Wil je hier nu met mij verkennen of dit wat voor je is? Ik plan graag een gesprek met je in

Vul gerust bijgaande 'no-strings -attached' checklist in om te zien waar je nu staat.
We maken dan een inspiratieafspraak en kijken dan samen of dit  mooie programma bij je past én of het de goede tijd is om die boost te geven aan jouw eindspurt in 2017 en start in 2018.


Wat omvat dit nieuwste Coach Krijgt Klanten programma?

1.
Live Kick Start Live Dag - Leer de nuances die er zijn bij elk contactmoment dat je hebt?

Tijdens deze dag leer je de eenvoud van het Creëer Continuïteit in Cliënten 'Spel'.
Welke 'honken' zijn er voordat je, net als bij honkbal, over de 'thuisplaat' (de spreekwoordelijke drempel) komt.
Hoe kun je hetgeen je allang in een andere omgeving doet, op natuurlijk wijze ook doen bij het maken van 'zakelijk' contact.
Wat is daarbij de Kracht van Aandacht en hoe helpt je dat in het creëren van een stroom van cliënten.

2.
Online video training - Leer de nuance van een Inspirerend Commitment Gesprek

Ter ondersteuning krijg je toegang tot een overzichtelijke Video Training met stap voor stap video's, waarin je het verschil leert tussen overtuigen en inspireren. Je zult zien dat je deze kwaliteit van nature al inzet, dankzij jouw coachingsvaardigheden, waarin je weet hoe krachtig vragenstellen is. Vergelijk het met een klant die met hulp van jouw coaching gecommiteerd een besluit neemt over zijn verlangen, wens of droom. Juist door heel dicht bij jezelf te blijven en op een coachende manier help je de ander inzichtelijk maken hoe hij de eerste stap richting zijn droom kan zetten. 

3.
6 MasterMind Zoom Verdiep & Versnel Sessies

Van Weten naar Willen, komt Kunnen en Doen. Na de Kick Start dag ga je lekker aan de slag. De 6 mastermind zoom sessies zorgen voor verdieping & versnelling. We zoomen in op de finesses van het spel, de nuances van elk contactmoment en juist door de praktijkervaringen, inzichten en ervaringen van andere deelnemers krijg je weer inspiratie en ideeën die de basis vormen van contacten en cliënten creëren.

4.
Besloten Community

De intelligentie zit in de groep. Juist met elkaar kom je tot inzichten waar je alleen vaak niet op komt. Deze besloten online omgeving geeft je als het ware een mooie rivierbedding, waarin jij als rivier lekker kan stromen.
Voorkom dat je ergens vastloopt of met een vraag blijft zitten. In deze omgeving kun je met je vragen en ideeën terecht en daardoor blijf je in beweging.

5.
Persoonlijke coachgesprekken met Ditta

Gedurende het programma kun je samen met Ditta 3 coachgesprekken van een uur inplannen. Deze zijn een-op-een. Samen zoom je met Ditta in op jouw persoonlijke volgende stap. Ik gun je dat je jouw eigenheid vindt in het creëren van een stroom van contacten & cliënten. De basis hiervoor leggen we tijdens deze gesprekken. Wie ben jij en wie wil je zijn als coach en eigenaar van je coachpraktijk.

De Programma is helaas niet voor iedereen geschikt

Je kunt appeltjes niet rijp kijken
Ik heb gemerkt dat je de spreekwoordelijke 'appeltjes' niet rijp kunt kijken. Ik zie vaak de potentie van wat het appeltje aan de boom kan worden. Toch is het de boom, die samen met het appeltje én de juiste hoeveelheid zon, water, aandacht en bescherming voor dat mooie appeltje kunnen zorgen. Dit houdt in dat sommige coaches op dit moment nog niet helemaal rijp zijn om die bijdrage te gaan leveren aan de wereld.

Niet Kiezen kost veel meer dan wel Kiezen
Ik zeg altijd twee dingen "Niet kiezen kost veel meer dan wel kiezen". Dus als je voelt dat:

1. het tijd is om meer mensen te bereiken en te ondersteunen met  jouw coaching;
2. je merkt dat het harde werken aan websites, blogs, email marketing je niet voldoende of goed betalende klanten brengt.

Besef dan dat niet kiezen veel meer kost dan wel kiezen. In deze tijd van verandering en bewustwording zijn veel mensen op zoek naar een coach. Naar mensen zoals jij. Hak een knoop door en vul de checklist in, dan kijken we samen of jij grote kans maakt om tijdens de pilot de investering al terug te verdienen.

Er is een tijd voor alles
Tegelijkertijd zeg ik ook "er is een tijd voor alles". Dat geldt voor die coaches die nog net als het appeltje wat verder mogen rijpen. Wat dat dan ook mag zijn voor jou. Voor de een is dat een opleiding afmaken. Voor de ander zijn het privé zaken die aandacht vragen. Dat is allemaal prima. Het kan én-én, veel van mijn klanten laten dat zien. Jij voelt en weet of dit programma nu past of niet. Past het nu niet prima. Weet dat ook volgend jaar de prijs €1111,- excl. btw is voor jou.

Ben jij een 'change maker' van deze tijd?
De gevoelige intuïtieve denkers & doeners onder ons zijn de change makers in deze tijd. Het zijn die mensen die een uitdaging niet meer schuwen. Doordat ze in hun leven al de nodige uitdagingen, worstelingen en/of frustraties hebt overwonnen.

Mensen die ervaren hebben dat voorbij de comfort zonde (euh zone ;-) moet ik schrijven) de mooiste dingen gebeuren. Die door te doen en durven leren. Die open staan voor feedback en aangereikte inzichten, en opgedane inzichten gelijk uitproberen. Dat zijn mensen die nu deuren helpen openen voor anderen door zelf nieuwe stappen te zetten.