Uitnodiging voor de Huiskamer Masterclass

Moeiteloos meer klanten in je praktijk dankzij een andere kijk op het verkoopgesprek

Heb je geen tijd voor deze video van 3,46 minuten?
No worries: In de tekst staat hetzelfde.

Wat is een Huiskamer Masterclass?

Een Huiskamer Masterclass is, zoals het woord al zegt, in de huiskamer en dus een live bijeenkomst.
Ook wel weer eens verfrissend. Want weet je, gaat het feitelijk niet om het live contact met mensen waarin we een verschil maken? Deze huiskamer kan mijn huiskamer zijn en ook die van jou (een zolderkamer is natuurlijk ook prima).

Mocht je interesse hebben, kom ik graag naar jou toe. Neem dan contact met mij op.

Waar en wanneer is de volgende Huiskamer Masterclass?

De volgende huiskamer masterclass is nog niet gepland. Wil jij zelf je huiskamer ter beschikking stellen?
Neem dan contact met ons op. Dan prikken we een datum en kom ik graag naar jou toe.

Dr. Seus zegt:
waarom doen we ons hele leven ons best om er bij te horen, terwijl we geboren zijn om juist anders te zijn!

Waar en wanneer is de volgende Huiskamer Masterclass?

Laat ik aangeven waarom ik doe wat ik doe. Het kan de feest der herkenning voor je zijn. Als kind paste ik niet in de groep. Het voelde alsof ik er niet bij hoorde, dat ik anders was. Nu weet ik dat dat de bedoeling was. Voel jij je ook zo? Dan is het tijd om uit de schaduw te komen en in het licht te stappen.

Oké, eerlijk is eerlijk, ik ken je vermoedelijk niet persoonlijk maar ik weet van jou (en van de meeste mensen die op deze pagina komen) dat thuis, op je werk of in je familie- en vriendenkring, jij die persoon bent waarvan anderen ervaren of denken dat je een beetje anders bent. Niet verkeerd, alleen wat anders. Jij kijkt anders naar dingen. Jij hebt een andere manier om naar de wereld te kijken.

Ik weet dat als in je familie of op je werk of in de vriendencirkel iemand zijn huwelijk eindigt of als hun carrière ineens uiteenvalt of als iemand zijn gezondheid ze in de steek laat, dat jij degene bent naar wie ze komen. Ze komen naar jou en vragen “wat is er gebeurd met mijn leven?” Dat komt omdat jij de moed hebt om de wereld op een andere manier te zien. Jouw andere kijk is de reden waarom mensen naar je toekomen.

Dit is heel erg belangrijk en ik vermoed ook de reden waarom jij nu als coach werkzaam bent.

Ik weet ook dat je het lastig vindt om of voldoende klanten te krijgen of voldoende ideale klanten. Klanten die enthousiast zijn over wat jij voor ze doet, klanten die zonder moeite je facturen betalen. Klanten die enthousiast aan anderen vertellen over jou.

Tijd om (meer) in het licht te gaan staan. Ik ontmoet je daarom graag bij dé Huiskamer Masterclass Moeiteloos Meer Mensen in je Praktijk.

Wat ga je leren tijdens deze Masterclass?

  • waarom je geen verkoopgesprekken meer moet voeren en natuurlijk wat dan wél
  • hoe je meer klanten kunt krijgen door juist jezelf te zijnhoe je jouw ervaringen kunt omzetten in een helder aanbod en je jezelf kunt positioneren als expert
  • hoe spreken met potentiële klanten zo makkelijk kan zijn als het koken van een heerlijk recept
  • de 4 cruciale elementen die je nodig hebt waardoor iemand kan besluiten je klant te worden
  • én: waarom juist coaches de beste zijn in klanten krijgen en daardoor ook mooie dingen voor hun klanten kunnen veroorzaken

"“Om precies te zijn, ben ik 6 dagen bezig en mijn eerste cliënt heb ik binnen.
Mijn investering is er al voor de helft uit! Dankzij Ditta heb ik nu eindelijk mijn kracht, mijn kunde, mijn kennis durven delen op een manier dat mensen er voor gaan.
En er dus ook voor willen betalen.”

Carola Millenaar – Zilverzout – coaching voor muziek musical en dans docenten

Hoe kun je meedoen?

Deze masterclass heeft een waarde van €256,-
Omdat het mijn missie is om de wereld te verbeteren organiseer ik deze masterclasses zodat ook jij kan ervaren wat er voor je mogelijk is. Daarom mag je gratis deelnemen. Ik vraag slechts een kleine bijdrage van €15,- zodat ik zeker weet dat je ook komt. Tijdens de Masterclass krijg je er mijn boek en natuurlijk een kop koffie of thee voor terug.

In dit boek krijg je meer dan 99 waardevolle tips over hoe je van een eerste gesprek met mensen uit jouw publiek een waarde-vol gesprek maakt waardoor je met deze persoon kunt gaan werken en inkomsten gaat genereren.

Nieuwsgierig geworden? We gaan graag (vrijblijvend) met je in gesprek!

Nog wat vragen of wil je eerst met ons spreken?
Mail of bel, ik reageer altijd. Dus neem gerust contact met ons op.
Bel naar 015-2579943 óf mail ons via onderstaand contactformulier

Wil je eerst meer over mij te weten komen?
Optie 1 beluister dit interview met mij
Optie 2 ontvang hier het gratis eBook De 4 Geheimen Waarom Juist Coaches Goed zijn in Klanten Krijgen.

More...

Op jouw positieve bijdrage aan deze wereld!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.