Mastermind oriëntatie Next Step - proeverij

Oriëntatie en introductie in het Creëren van Continuïteit in Contacten & Cliënten

"Maak Contact vanuit je Hart & Creëer daarmee een Goede Start"

- Ditta van Vark-Beun

Het begint vandaag!

Ik zeg wel eens, je ziel heeft aan de poort gestaan met het verzoek: "stuur mij, stuur mij!"

Wat bedoel ik daarmee? Ik denk dat jij hier in deze wereld wat te brengen hebt. Dat je een bijdrage te leveren hebt om mensen die nu zoekende zijn te ondersteunen. Al jouw ervaringen zijn juist in deze tijd van onrust, waarin mensen voelen dat er wat anders mogelijk is, heel waardevol. Jij hebt er een rugzak, of beter gezegd een schatkist mee gevuld.

Als je ergens voelt dat hard werken aan je website, naamsbekendheid opbouwen, blogs schrijven, noem het maar op, toch niet echt werkt. Als je wel iemand bent die makkelijk een praatje met een ander maakt. En zeker als je al wel coachees hebt gehad en je je afvraagt hoe je er een gezonde praktijk van maakt, geef ik je graag inzicht in hoe het ook anders kan.

Voelt het voor jou inderdaad dat je je schatkist vol hebt geladen met ervaringen?
Is het tijd je bijdrage te leveren of een grotere bijdrage te leveren? Het begint allemaal vandaag.

Doe mee met de Mastermind oriëntatie Next Step - proeverij, inclusief 2 zoomsessies en een 1-op-1 coachgesprek met Ditta van 1,5 uur. Ontdek én ervaar wat er bij jou past.

Creëer cliënten vanuit je hart 

Binnenkort start er weer een proeverij. Dit is een oriëntatie op een manier van klanten krijgen die je hoogstwaarschijnlijk veel beter past dan alle (online) marketing en werken aan je website. Ik vermoed dat deze proeverij jou inzichten geeft. Inzicht in een manier van klanten krijgen waar jij energie van krijgt. De kern zit in jouw persoonlijke aandacht, iets waar je goed in bent en wat jou als coach zo uniek maakt.

Wanneer jouw droom om die bijdrage te leveren aan het creëren van een mooiere wereld je steeds op je schouder blijft tikken, voel je aan je water wat je ermee moet doen. Dan is deze proeverij een fijne eerste stap. Het is een verkennend, praktisch en inspirerend traject van een maand. In korte tijd krijg je een helder beeld van waar jij staat, hoe jouw praktijk kan groeien en van Coach Krijgt Klanten. En wij krijgen een beeld van jou!

Wanneer het over en weer logisch is en goed voelt, stroom je door naar de volgende stap: het Creëer Continuïteit in Contacten & Cliënten Programma (Ster 1) waarin je een stevige basis legt voor het creëren van contacten & cliënten. Precies op maat, jouw maat.

De proeverij op zich is al heel waardevol, zoals je hieronder in de ervaringen kunt lezen van andere deelnemers. De financiële investering in jezelf is € 500,- exclusief BTW.  Dit bedrag wordt in mindering gebracht wanneer het logisch is dat je hierna doorstroomt. Mooi toch!

Ik start met díe coaches die er helemaal klaar voor zijn. Die de nodige ervaringen hebben opgedaan en dat nu willen delen. Klaar voor datgene waarvoor hun Ziel heeft ingetekend, een bijdrage leveren aan het mooier maken van deze wereld.

Wat kun je van Ditta verwachten? Dat hoor je hier in mooie woorden tijdens een sessie uit een audio opname die na elke Zoomsessie beschikbaar komt.


Wat omvat deze proeverij?

1.
Huidige situatie vragenlijst

Net als wanneer je op reis gaat is het goed te weten wat je startpunt is. Deze vragenlijst geeft je dat inzicht. Direct na je aanmelding voor deze proeverij ontvang je een link naar deze vragenlijst. De ervaring leert dat het de mensen die 'm hebben ingevuld juist al een mooi beeld geeft van de hiaten en waar je dus veel winst kunt halen.

2.
1e Mastermind Start Sessie

Tijdens de eerste sessie zoom ik met jou in hoe jij met de Kracht van Aandacht een basis legt voor de groei van je praktijk. Je krijgt inzicht in hoe je contacten en cliënten creëert op een manier die jou past. Het gaat hier expliciet niet over het maken van websites en het schrijven van blogs, wat je vaak te weinig klanten brengt en toch veel tijd van je vraagt. Hoe kan je in plaats van te zenden, er voor iemand zijn. Ik speel met jou persoonlijk in op het hoe, wat en waarom van contacten leggen en geef je tips die specifiek jou ondersteunen. Zodat je tussen de twee sessies in gelijk aan de slag kunt.

3.
2e Mastermind Vervolg Sessie

Tijdens deze Mastermind Vervolg Sessie kijken we naar wat er gelukt is in de tussentijd. Plus welke vervolgstappen passen. Je bereid je voor op deze sessie, waardoor Ditta tijdens de sessie met jouw thema's aan de slag kan gaan. We zoomen daarbij natuurlijk in op wat je sinds de 1e sessie hebt kunnen doen en wat je in de basis zal ondersteunen om continuïteit te creëren. Ditta zal hier persoonlijk op jouw situatie inspelen.

4.
Next step gesprek met Ditta

In het 1-op-1 coachgesprek bespreek je met Ditta waar je nu staat, wat er tot nu toe wel werkt en wat nog niet zo goed werkt en wat jouw Next Step is.  Wat zijn uitdagingen en hobbels die er nog zijn waardoor je nog niet die praktijk hebt waar je van droomt. Kortom: wat is een passend logisch vervolg voor je. Twijfels nemen we weg, zodat je verder kunt op het ingeslagen pad en jij jouw droom handen en voeten kunt geven.

Planning Proeverij

Je kunt zelf bepalen wanneer je precies wilt starten met de Proeverij. De eerstvolgende Live Mastermind Zoom sessie is 30 mei van 10.00 - 12.00 uur! Ditta speelt op jouw persoonlijke situatie in. Dus het is niet nodig met een vaste groep te starten.

 • Bij aanmelding ontvang je een zeer inzicht gevende Huidige Situatie Vragenlijst
 • Deelname aan twee waardevolle Mastermind Zoom sessies (30 mei en 30 juni van 10.00 - 12.00 uur)
 • Next Step coachgesprek met Ditta: te plannen direct na je deelname aan de twee Zoomsessies (bij voorkeur live in Nootdorp of via Zoom)
Live Mastermind Zoom sessie 12-02 12.30-14.00

Ben je er klaar voor?

 • Spreekt deze praktische én waardevolle op jou persoonlijk gerichte proeverij je aan?  
 • Voel je een bepaalde tinteling, een gezonde en nieuwsgierige spanning?
   
 • Is het tijd om te ontdekken waar je staat én wil je weten welke potentie jij hebt om komend halfjaar continuïteit te creëren in contacten én cliënten?

  en
 • Is het ook eens tijd om alle andere investeringen, zoals in opleidingen eindelijk te verzilveren? 

Meld je dan via onderstaande button aan

De eerstvolgende Live Mastermind Zoom sessie is 30 mei om 10.00 uur!


De proeverij is helaas niet voor iedereen geschikt

Niet Kiezen kost veel meer dan wel Kiezen

Ik zeg altijd twee dingen "Niet kiezen kost veel meer dan wel kiezen" én "er is voor alles een tijd". Dus als je voelt dat:

1. het tijd is de wereld mooier te maken via jouw coaching; 
2. je graag jouw uitgaven in opleidingen wilt verzilveren; 
3. je merkt dat het harde werken aan websites, blogs, email marketing je niet voldoende of goed betalende klanten brengt of als je daaraan werken helemaal niet ziet zitten;

Besef dan dat niet kiezen veel meer kost dan wel kiezen. Deze proeverij geeft je een duidelijke manier om vast te stellen wat JIJ nodig hebt om jezelf te zijn én cliënten te creëren op een manier die bij jou past.

In deze tijd van verandering en bewustwording zijn veel mensen op zoek naar een coach. Naar mensen zoals jij. Hak een knoop door en doe mee met deze proeverij, dan kijken we samen of "jij, als appeltje aan de boom" rijp bent om geplukt te worden door jouw klanten. Plus hoe groot de kans is dat als je doorstroomt in het Creëer Constant Contacten & Cliënten Programma je die investering en daarmee alle andere investeringen in jezelf dubbel en dwars terugverdient.

Er is een tijd voor alles
Tegelijkertijd zeg ik ook "er is een tijd voor alles". Dat geldt voor die coach die nog net als het appeltje aan een boom wat verder mag rijpen. Wat dat dan ook mag zijn voor jou. Voor de een is dat een opleiding afmaken. Voor de ander zijn het privé zaken die aandacht vragen. Dat is allemaal prima. Het kan én-én, veel van mijn klanten laten dat zien. Jij voelt en weet of deze proeverij nu past.

Herken jij je in het hart?
Mensen voor wie deze proeverij geschikt is én die bij Ditta passen zijn de gevoelige intuïtieve denkers & doeners onder ons. Het zijn mensen met een groot intellect en een groot hart, die de uitdaging niet meer schuwen. Doordat je in je leven al de nodige uitdagingen, worstelingen en/of frustraties hebt overwonnen. Mensen die weten dat ze over hun schaduw mogen stappen.

Mensen die snappen dat voorbij de comfort zonde (euh, zone moet ik schrijven) de mooiste dingen gebeuren. Die ook graag door te doen en te durven leren. Die open staan voor feedback en aangereikte inzichten, en opgedane inzichten gelijk uitproberen. Dat zijn mensen die passen bij deze proeverij.

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen?

Lilian: Tijdens de opleiding tot ondernemend kindercoach kwam ik voor het eerst in contact met Ditta. Via een tweetal Zoomsessies en een persoonlijk afrondingsgesprek liet zij ons in kleine groepjes kennismaken met effectief ondernemerschap vanuit zacht werken.

Mijn ideeën over hoe klanten te verkrijgen voor mijn coachpraktijk bleken ernstig aan renovatie toe te zijn. Met haar vermogen om in mijn antwoorden tussen de regels door te luisteren en daarbij respectvol te blijven naar mij als persoon, wist Ditta mij nieuwe, meer passende inzichten te geven en mij tegelijkertijd een liefdevolle schop onder mijn achterste te geven om me tot actie aan te zetten. Ik weet nu dat ik mijn potentiële klanten niet hoef te overtuigen van mijn uitgebreide kennen en kunnen, maar dat het effectiever is om met overtuiging mijn hartsboodschap uit te dragen.

Omdat weten en doen toch twee verschillende dingen zijn, heb ik me aangemeld voor het Ster 1 programma. De oefeningen en opdrachten die bij dit programma horen helpen me met het uitdragen van mijn hartsboodschap zodat ik over een klein poosje een goedlopende coachpraktijk heb opgebouwd vanuit mijn eigen ‘zijn’. 


Jacqueline: Vooraf aan de Master Mind sessies, was ik vooral bezig met hoe kan ik het beste verkopen. Dit was namelijk een enorm struikelblok voor mij. Ik merk dat online marketing voor mij (nog niet) werkt en dat ik face to face helemaal vast kon lopen. Nu weet ik dat elk gesprek een start kan zijn. het gaat vooral om Hartsbekendheid creëren daarbij mag ik alle "mini-tiatieven" waarderen. Ditta wist mij inzicht te geven dat mijn gevoel juist was en is en dat het allemaal draait om energie. Zolang ik blijf vertrouwen en dit als een vuurtoren uitstraal, zend ik mijn boodschap en komen vanzelf de juiste schepen langsvaren die het signaal oppikken.Judith, een van de deelnemers die doorstroomt in het Ster 1 programma zei:  "ik wil het niet alleen doen, jij weet uit ervaring hoe ik continuïteit in klanten kan krijgen, dat spreekt me aan. Alleen doen kan ook alleen is toch anders dan met iemand die je de juiste ins en outs geeft".


Karin  vertelde over haar aanmelding: "Mijn missie is zo van belang, dat ik bereid ben om met klotsende oksels en trillende stem aan de slag te gaan."


Annelies: Ik had  niet direct een vraagstuk, maar was heel benieuwd naar wat deze sessies mij te bieden hadden. Het is heerlijk om te bemerken dat er iemand is die begrijpt hoe je denkt, ook over adverteren ed op facebook. Bij de 2e sessie kwam ik er achter dat ik gewoon niet van de old school marketing ben, maar van de new school marketing. Ook de zin: 'Het is al perfect in het moment zelf' en 'hartsbekendheid ipv naamsbekendheid' ga ik er in houden. Wat ook heel fijn is dat ik de opnames later nog een keer terug kon luisteren. Een tweede of volgende keer hoor je het anders en vallen er kwartjes die 'life' niet direct vielen.


Wat vertellen deelnemers aan een Coach Krijgt Klanten Programma?