Leer moeiteloos verkopen tijdens
Hét 2-daagse Coach Krijgt
Klanten seminar
en krijg nú het één-op-één
Focus Voorwaarts Coach Gesprek cadeau

Wil jij ook vanuit verbondenheid met de ander leren verkopen?

Tijdens dit inspirerende seminar leer je dat juist coaches (met alle krachtige coachingsvaardigheden op zak) het beste zijn in verkopen.
Leer ook moeiteloos meer mensen in je praktijk te krijgen, zónder jezelf te verliezen in verkoopgesprekken.

Het Coach Krijgt Klanten Verkoop Seminar van 10 en 11 april aanstaande helpt je om moeiteloos te verkopen vanuit verbondenheid met de ander. Je kunt de volgende dag al meteen met alle praktische lessen aan de slag!

Mijn naam is Ditta van Vark-Beun en ik ben net als jij coach en heb door vallen en opstaan marketing en verkopen geleerd. Ik help je graag jouw magie te vinden en jezelf te zijn én vanuit verbondenheid met de ander te verkopen. Hierdoor kun je dat gaan doen wat je het het liefste doet!

Ik denk dat wij veel op elkaar lijken en dat je je vast herkent in de woorden uit de woorden cloud hiernaast

Verkopen vond ik heel lastig. Ik wilde niet als verkoper ervaren worden. Het voelde echt als een noodzakelijk kwaad. Ik was onzeker, angstig en bang wat mensen van mij zouden vinden.

Ik ontdekte dat juist als ik meer als coach verbonden was met wat er voor iemand kan ontstaan, dat ik dan hele andere gesprekken voerde. 

Verkopen werd voor mij service verlenen. Waarbij ik iemand help ontdekken wat hij of zij wil bereiken. Het is simpel, en toch ook weer niet zo eenvoudig. Om jezelf te zijn en dus niet jezelf in de weg te zitten omdat je zo graag wil dat iemand je klant wordt.

Juist als je de goede vragen leert stellen in een eerste ontmoeting en daarbij focus houdt op waar het om gaat, dan kun je datgene doen waar je goed in bent. En juist coaches zijn goed in vragen stellen. Het vraagt dus wat oefening en dan kan jij het ook, verkopen vanuit je hart. 

Ik wilde te graag en daardoor kwam ik juist te verkoperig over

Sterker nog, door mijn enthousiasme werd ik, ook al wilde ik dat niet, als verkoper ervaren. Alles wat ik wilde was iemand juist laten voelen en ervaren dat er voor hem of haar zoveel mogelijk is. Ik vermoed dat ook jij heel blij wordt om resultaten te zien bij je klanten. Juist die samenwerking met 'mijn mensen' geeft me enorm veel energie.

Verkopen is niet Vanzelfsprekend. Herken je dit?

 • Je hebt het talent, bent een goede coach maar klanten komen niet vanzelf naar je toe
 • Je voelt je wat onzeker over hoe je je coaching het beste kan verkopen
 • Als je mensen spreekt, zijn ze altijd heel blij met je advies – maar ze worden geen klant
 • Je hebt elke maand net genoeg klanten, maar de volgende maand…
 • Je doet niet de dingen die je graag zou willen, want je inkomen blijft achter bij je wensen
 • Je start net en vraagt je af wat de bekende valkuilen zijn, zodat je ze kan voorkomen

En dan, vermoed ik, vind je verkopen niet echt leuk

Verkopen is een woord dat ik jarenlang niet in de mond wilde nemen. Zelfs op deze pagina gebruikte ik het heel weinig. Verkopen voelt een beetje als ‘door de strot duwen’.

Verkopen is dan iets wat als vervelend wordt ervaren, terwijl het ook zo verbindend is. Als je op een coachende manier leert verkopen dan laat je de ander jouw magie voelen en ervaren. Dan wordt het verrassend en leuk.​

Het harde verkopen, zoals we daar negatieve associaties bij hebben, is daarom ook niet wat ik wil.
Mensen inspireren om hun dromen te realiseren dat resoneert wel. Vanuit verbondenheid. 

Wat wij willen, is werken met mensen die we kunnen helpen. Het is vervullend als je mensen daarin mag bijstaan.

Je staat niet alleen: veel coaches worstelen hiermee

Coaches zijn gepassioneerd over wat ze kunnen, namelijk mensen helpen hun doel te bereiken. Al het andere is eigenlijk ondergeschikt. Jij en ik snappen daarbij ook dat als je een gezonde praktijk wilt runnen dat je dan nieuwe klanten nodig hebt.

Alleen, omdat ze niet weten hoe ze dat moeten aanpakken, verlopen gesprekken stroef en is het elke maand maar weer de vraag of ze voldoende klanten hebben. En soms zeggen ze ook ja tegen klanten die ze eigenlijk niet zo leuk vinden.

Herkenbaar? Vast wel.

Het kan echt anders…

Ik herken alle onzekerheden en negatieve associaties. Ik heb de diepste dalen, met weinig klanten en weinig inkomen meegemaakt. Dit was blijkbaar nodig. Dat kan ik nu zien. Door mijn leergierigheid kon ik zien hoe het wel kan. Mijn worstelingen zijn nu mijn magische inzichten, die ik graag met je deel.

Wat ik nu ga zeggen is wellicht heel verrassend, want wat ik ontdekte is dat je feitelijk niets verkoopt. Huh? Ja! Als je een goed verkoopgesprek voert dan ben je niet aan het verkopen. Wat je dan wél doet is verkennen wat iemand wil. Wat hem of haar belemmert. Plus, en hier gaat het om, hoe gecommiteerd iemand is om zijn of haar dromen waar te maken. Hoe je dat gesprek voert en hoe je de snaar raakt dat is waar Hét Coach Krijgt Klanten Verkoop seminar over gaat!

Stel je voor.... dat alles begint met wat iemand wil bereiken, stel, 

 • dat je altijd voldoende klanten hebt in je praktijk
 • dat dat de leukste klanten zijn waarmee je werkt
 • dat zij zijn binnengekomen zonder dat jij er moeite voor hebt hoeven doen
 • dat zij zijn binnengekomen omdat ze jouw waarde, kennis, kunde en passie waarderen
 • dat je geen verkoopgesprekken hebt hoeven voeren of ze je praktijk in hebt hoeven praten
 • dat je het inkomen krijgt dat je werkelijk verdient, zodat je de dingen kunt gaan doen die voor jou belangrijk zijn
 • dat je tijd overhoudt voor je eigen leven

Waarom lukt het dan 90% van de coaches niet?

Ok, heel praktisch.
1. Het is ons niet geleerd.
Niemand heeft verteld dat we met de juiste coachvragen al onze waarde laten voelen.

2. Daarnaast hebben we zoveel angsten.
We zijn sceptisch. Kan ik het wel? Is de meest gehoorde belemmerende overtuiging. Vanuit die angsten vertalen we het niet succesvol zijn ook nog eens verkeerd. We wijten het aan ons zelf.

3. We zorgen beter voor een ander dan voor ons zelf.
Wat ik ook merk, is dat mensen zoals jij en ik graag alles voor anderen over hebben. We vinden het lastig om eerst in onszelf, of beter gezegd in ons ondernemerschap te investeren. Wel besteden we onze gelden aan aanvullende coachopleidingen.

Echter....
In de (aanvullende) opleidingen wordt haast geen tijd besteed aan hoe je klanten kunt krijgen ofwel leren verkopen. Ik laat je graag ervaren dat het anders kan. Dat ook jij het kan. Net als vele van mijn klanten, zoals je hieronder kunt lezen. 

Binnen 6 dagen mijn eerste klant

Het 2-daagse ‘Coach Krijgt Klanten’ seminar is jouw weg naar moeiteloos meer klanten krijgen.
Je kunt twee dagen lang jezelf zijn en het is tijd je ervaringen en kennis met anderen te gaan delen.
Ik gun je je eerste klant binnen een week, zoals bij Carola: moeiteloos!

“Om precies te zijn, ben ik 6 dagen bezig en mijn eerste cliënt heb ik binnen.
Mijn investering is er al uit! Dankzij Ditta heb ik nu eindelijk mijn kracht, mijn kunde, mijn kennis durven delen op een manier dat mensen ervoor gaan.
En er dus ook voor willen betalen.”

Carola Millenaar – www.zilverzout.nl coaching voor muziek, musical en dansdocenten

Ik heb helder wat ik te bieden heb

"Voor ik bij Ditta startte had ik niet zo helder wat ik voor mijn klanten kan betekenen.
Ik heb bij haar het Coach Krijgt Klanten seminar gedaan en daarna ben ik de Helder Aanbod Creator VIP dag gaan doen. Bij deze programma's krijg je werkboeken waar ik
nog regelmatig naar terug grijp. Ditta inspireert me waardoor ik nu heel anders denk over ondernemen. 

Ditta's Client Commitment Gesprek helpt mij om goed bij mezelf te blijven. Dit leidde tot een opdracht bij een bedrijf mét een manager dat goed bij mij past. Een opdracht waar ook nog meer uit zal komen.

Nu ik helder heb wat ik te bieden heb, is het heel eenvoudig om te vertellen wat ik voor hen kan doen. De investering is er nu financieel uit en ook al was het best een stap om naar het seminar te gaan."

Judith Kruize

Als jij net als vele van mijn klanten bent, dan ben je kwetsbaar, genereus, gevoelig, een denker, enthousiast, heb je kennis van zaken, ben je intuïtief en een doorzetter. Ik weet dat jij veel in je mars hebt. Ik leer je graag hoe het ook kan. In het tweedaagse Hét ‘Coach Krijgt Klanten’ Verkoop Seminar op 10 en 11 april geef ik je alle handvatten die je nodig hebt. Door het samen te doen, ga je ontdekken dat je het allemaal kan.

Wat levert deelname aan het 2-daagse seminar je op?

Samen kun je zoveel moois bereiken. We kunnen veel alleen en toch is dat eenzaam én vaak stoten we alleen onze neus. Daarom deel ik graag al mijn kennis met jou!

Ik geef je een concreet stappenplan
Tijdens het seminar werken we aan vier belangrijke aandachtsgebieden. Het is net als met het cijferslot van dat koffertje. Staat een cijfer niet goed, dan gaat het slot niet open. Heb je de code goed? Dan wil iemand heel graag met je aan de slag! 

Stap 1: Houd een Commitmentgesprek in plaats van een Verkoopgesprek

 • Ik leer je het hoe, wat en waarom je veel meer waarde en waardering creëert met een commitmentgesprek
 • We zoomen in op het grotere geheel, waardoor er verbondenheid ontstaat (want als het niet kristalhelder is voor je klant, is er geen reden om met je te werken)
 • Ik leer je hoe je bij je gesprekspartner verschillende (verborgen) uitdagingen kunt herkennen die zijn dromen en doelen in de weg staan - als je dit principe goed toepast heb je gelijk zicht op waar je iemand bij kan helpen
 • Plus je leert ontdekken wat de diepste drijfveren van jouw gesprekspartner zijn, waardoor iemand ook graag met jou aan het werk wil gaan

Stap 2: Creëer een helder aanbod zodat iemand weet wat de coaching zal opleveren

 • Als je in de taal van jouw klanten kunt inspelen op wat jouw mensen nodig hebben, dan kun je met een helder aanbod aangeven waarom jíj ze daar het beste bij kunt ondersteunen
 • Je leert de fijnste manier om over je coaching te praten. Hoe kan je de snaar raken, waardoor je gesprekspartner weet wat jij met hem samen kan realiseren
 • Als je zicht hebt op het groter geheel en weet hoe je jouw coaching het beste kunt structureren, zullen meer klanten mooie resultaten behalen en uit enthousiasme je ambassadeur worden

Stap 3: Hoe leg je jouw coaching uit?

 • Ontdek de grootste fouten die bijna alle coaches maken als ze hun coaching proberen uit te leggen waardoor ze klanten en daarmee inkomen mislopen
 • Je leert hoe een tweetal eenvoudige vragen ertoe leidt dat je gesprekspartner zelfs heel graag over jouw coaching wilt weten
 • Je krijgt de eenvoudige formule en inzicht in timing over hoe en wanneer je over jouw coaching praat, zodat de ander voelt dat jij een mooie oplossing hebt die zorgt voor resultaat
 • Je voorkomt met deze aanpak dat mensen nog lang over je aanbod willen nadenken, omdat ze geproefd hebben wat jij aan waarde te bieden hebt

Stap 4: Coach je gesprekspartner in zijn besluit

 • Leer hoe je vanuit verbondenheid inspeelt op opmerkingen als “ik wil erover nadenken” of “ik wil het eerst overleggen” waardoor de kans groter wordt dat iemand ja zegt
 • Ik geef je verschillende ‘magische’ vragen waardoor je  het gesprek hierover kunt verdiepen
 • Je leert waarom juist in deze fase jouw gesprekspartner voelt dat je zijn dromen en daarmee het grotere geheel serieus neemt. Waardoor hij graag wil starten met jou als coach omdat je hem niet laat 'weggaan' wanneer het nemen van een besluit spannend wordt
 • Ook leer je jouw gesprekspartner ontspannen een keuze te maken en hoe je hem door eventuele irrationele angsten om die volgende stap te zetten heen coacht (iets wat je bij een klant die je al coacht vanzelf goed doet)
 • Last, but not least, zoomen we in op hoe jij zelf kracht, rust en zelfvertrouwen kunt bewaren, vanuit verbondenheid met je gesprekspartner

Aan het eind van dit seminar heb je alle bouwstenen in je hand om
moeiteloos en zonder te verkopen klanten te krijgen

Voor wie is het seminar geschikt (en voor wie niet)?

Het Verkoop seminar is met name geschikt voor coaches die zich herkennen in de woorden uit het hart hierboven.
Als je verkopen lastig vindt, en je realiseert je wel hoe essentieel het is om voldoende klanten te hebben om je praktijk te kunnen draaien én als je iemand bent die juist vanuit je hart er voor de ander wilt zijn, dan is dit Verkoop seminar wat je verder zal brengen. 

Het is zeker geschikt als je van nature graag leert door te doen en gelijk met het geleerde in de praktijk aan de slag gaat.

Twijfels kennen we allemaal. Stap volledig in wat je voor ogen ziet voor jou en je klanten. Als je zelf niet volmondig ‘ja’ zegt tegen je praktijk en jezelf dan zullen jouw klanten dat ook niet doen.

Ik heb weleens een twijfelaar in mijn seminar gehad en met twijfel bereik je niet het optimale resultaat. Twijfel je? Neem dan niet deel, want dan zal de investering een kostenpost zijn en wil ik liever niet dat je deze uitgave doet.

Heb je al op verschillende vlakken in jezelf geïnvesteerd? Dan weet je dat dat je hoe dan ook verder brengt. Als je bovendien coachable bent, dan zal je na dit seminar als een speer gaan. Heb je nog niet of onvoldoende geïnvesteerd in hoe je je praktijk kunt laten groeien? Dan is dit seminar een keerpunt voor jou en je praktijk!

Nu meedoen beloon ik graag met extra's

Voelt het goed wat je net hebt gelezen? Vertrouw dan op dat gevoel.
Afhankelijk van het instapniveau dat je kiest, heb ik speciale bonussen voor je om je te helpen
een keuze te maken.

Bonus 1: Telefonisch ‘Focus Voorwaarts Coachings Gesprek met Ditta’ t.w.v. € 198,-

Dit is een zeer waardevolle bonus. Dit gesprek plannen we een maand na het seminar in. Je wilt tenslotte met de lessen aan de slag en net als met een TomTom wat bijsturing krijgen.
In dit gesprek van 60 minuten bespreken we samen je ervaringen tot dan toe. Je krijgt duidelijke vervolgstappen aangereikt waarmee je nog makkelijker moeiteloos meer klanten in je praktijk krijgt. De ervaring leert dat als je eenmaal de eerste stappen hebt gezet, je dan lekker in beweging komt en blijft.
Iets wat je ook jouw klanten biedt.

Bonus 2: Het boek ‘Geld Genererende Gesprekken’ t.w.v. € 12,95

Mijn hardcover boek met maar liefst 99+ waardevolle tips waarmee je direct van een eerste gesprek een geld genererend gesprek maakt.

Bonus 3: Vipdag Heldere Aanbod Creator

Besluit je ook na het seminar met Ditta aan continuïteit te werken, dan krijg je een waardevolle dag cadeau waarin je met Ditta gaat samenwerken aan jouw heldere aanbod. Samen puzzelen is altijd leuker en Ditta was in haar 'vorige leven' werkzaam bij KPN als dienst ontwikkelaar. Ze kan als geen ander coaches helpen heldere programma's en een helder aanbod uitwerken.

Bonus 4:  Gratis ticket voor het Magic Marketing Event 11-11-2017 t.w.v. €111,-

Ditta haar bedrijf heeft het magische bestaan van 11 jaar bereikt. Ze viert dit graag met een Magic Marketing Event op 11-11-2017. Wil je focus op meer continuïteit, dan krijg je een gratis ticket om aan deze dag deel te nemen.

Wat ik graag anders doe, is een zuivere prijs

Mijn hele leven doe ik dingen al anders. Ik zie ook altijd voor iedereen wat er mogelijk is.

Wat ik vaak zie, is dat een dienst of product wordt aangeprijst voor €5000,- en dat als je nu koopt je slechts €2500,- betaalt. Ik merkte dat dit enorme prijsverschil veel aversie oproept. Ook ik heb dit uitgeprobeerd en merk dat mij dat niet meer past. Ik weet wat mijn coaching en seminar waard is en werk dan ook met een vaste investering.  

De reguliere investering in dit waardevolle Seminar van 2 dagen met een vervolggesprek van 1 uur bedraagt €698,- exclusief btw.

Ik werk wél met een besparing voor snelle beslissers. Want de ervaring leert dat de mensen die snel beslissen het snelste en het meeste uit dit programma halen!

Andere ervaringen & adviezen

Je krijgt wellicht regelmatig het advies dat je niet zo moeilijk moet doen en gewoon moet gaan verkopen. Toch zit er een verschil tussen 'het gewoon doen' of 'het vanuit verbondenheid doen'. In theorie zit er een kern van waarheid in. Echter het gaat aan iets heel essentieels voorbij en dat is het menselijke aspect. 

Als ook jij dat menselijke aspect belangrijk vindt, dan weet ik zeker dat je met de focus op de vier elementen een duidelijke basis krijgt. Diensten en producten ontstaan uit inspiratie en frustratie. Nu kan ik zeggen dat dankzij mijn frustratie deze mooie aanpak is ontwikkeld. Een aanpak waarbij je vanuit je hart iemand helpt een besluit te nemen. Een besluit over zijn eigen mooie toekomst.

We gaan tijdens de tweedaagse ook lekker praktisch aan de slag. We oefenen met elkaar, zodat je zonder schroom na het seminar meteen 'verkoopgesprekken' kunt doen op jouw nieuwe manier.

Waarom zou je met mij werken?

Wat mij bijzonder maakt, is dat ik in de kern een coach ben. Ik zal je dan ook zeker coachen. Trainers vertellen wat je moet doen. Ik help je al coachend over jouw drempels heen komen. Ik ben dus geen trainer die je een kunstje leert. Ik ben daarbij sensitief, schakel snel en speel daardoor snel in op wat jij nodig hebt. Ik werk niet met algemene voorbeelden en vertaal inzichten altijd naar jouw concrete praktijk.

Ik hoor ook wel eens dat ik zakelijk ben. Echter altijd warm zakelijk. Dat is juist een mix waardoor je jezelf niet meer tekort zult doen bij het krijgen van klanten. Ik wil graag dat je beter voor jezelf gaat zorgen. Daardoor kan je ook in de mix van je praktijk en thuis veel voor mensen om je heen betekenen.

Het seminar vindt plaats met een prettige, warme en compacte groep. Zodat jij samen met andere deelnemers veel meer mensen kunt gaan helpen. Samen vliegen we hoger dan alleen

Volgens de deelnemers aan het seminar

Wat bijzonder is aan Ditta haar begeleiding

Wat krijg je precies voor je investering?

Het is mijn droom dat meer mensen in een mooiere wereld leven. Wij coaches kunnen onze klanten daarmee helpen. Samen kunnen we dit doen. 

 • Twee volle dagen ga je aan de slag met jouw passie
 • Plus 'ik laat je niet hangen' je krijgt altijd een Focus Voorwaarts coachgesprek van een uur t.w.v. €198,- met mij, deze plannen we na het seminar in
 • Je zet je ideeën om in een helder aanbod
 • Je leert hoe je in plaats van een verkoopgesprek een commitmentgesprek voert
 • Je ontvang concrete woord-voor-woord voorbeeld vragen en duidelijke transitie zinnen naar je aanbod
 • Je leert in te spelen op vragen + wat je kan zeggen als iemand het te duur vindt of eerst even wil overleggen
 • Alles wordt concreet uitgewerkt in een werkboek met voorbeelden en checklists waar je meteen mee aan de slag kunt
 • Bovendien krijg je mijn fysieke boek Geld Genererende Gesprekken als extra cadeau
 • Deze twee dagen vinden plaats op een goed aan te rijden locatie in Delft, geheel verzorgd met een lekkere lunch, drankjes en hapjes

Meedoen kan al vanaf €598,- exclusief btw indien je als snelle beslisser gebruikmaakt van het vroegboektarief.
Kom je samen dan kun je p.p. al vanaf €548,- exclusief btw meedoen.

Een paar vragen waarmee je misschien zit:

Krijg ik gegarandeerd nieuwe klanten?
Ja en nee. Er zijn altijd twee kanten aan de medaille. Ik deel met veel passie het stappenplan en door te oefenen tijdens deze dagen krijg je een reëel gevoel bij hoe ook jij dit kunt doen. Daarna is het aan jou om er in je praktijk mee aan de slag te gaan. Natuurlijk is er na het seminar het Focus Voorwaarts Gesprek om je te helpen het geleerde in de praktijk te verfijnen.


Ik kan niet op 10 en 11 april
Dat kan natuurlijk. De eerstvolgende mogelijkheid is maandag 10 en dinsdag 11 juli. Meld je je nu aan, dan mag je natuurlijk ook gebruikmaken van de vroegboekbesparing en is je plaatsje voor dat seminar gereserveerd.

Het is een behoorlijke investering
Dat begrijp ik. Vaak heb je al veel betaald aan je coachopleiding. Mag ik je nog wel een vraag hierover stellen? In vergelijking met wat is het een behoorlijke investering?

De investering is nu inderdaad € 698,- exclusief btw. Stel dat  je één coachingsklant krijgt met deze praktische en to the point methode, en die klant betaalt jou drie maanden 250 euro voor jouw coaching, dan heb je het met die ene klant er al uit. Ik kan niet in je portemonnee kijken natuurlijk, ik weet wel dat als het met één klant lukt dat het daarna met meerdere klanten gaat lukken. Je verdient de uitgave (en de uitgave die je hebt gedaan aan je coachopleiding) dan (uit)eindelijk terug!


Dat kan ik mezelf toch ook leren?
Ik ben autodidact en leer veel met vallen en opstaan. Dus ja zeker kan dat. Wat ik ook weet is dat het niet altijd de snelste en handigste route is. Vaak is het een frustrerende weg. Het heeft mij veel tijd en geld gekost om die route te bewandelen. Ook is het een eenzaam pas. Met als risico dat als het niet lukt, je erg aan jezelf gaat twijfelen. Omdat ik graag wil dat mijn klanten investeren in hun dromen, investeer ik zelf ook altijd in coaching en training. Bovendien weet jij als geen ander hoeveel sneller iemand zijn doel bereikt dankzij de juiste coaching. Ik weet inmiddels van mijn klanten dat zij de investering meer dan de moeite waard vinden.

Heb je nog vragen?

Je kunt me altijd mailen via dit contactformulier

Meld je nu aan!

Wil je eerst meer over mij te weten komen?
Optie 1 - Beluister dit interview met mij
Optie 2 - Ontvang hier het gratis eBook "De 4 Geheimen Waarom Juist Coaches Goed zijn in Klanten Krijgen"

Op jouw positieve bijdrage aan deze wereld!